Wij zijn verhuisd

Sinds oktober 2021 is onze praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Lisse.

Aan de Nassaustraat in Lisse hebben we een prachtige ruimte in een gebouw met veel andere disciplines. Samenwerken en verwijzen wordt daardoor makkelijker maar natuurlijk blijven onze clienten en hun privacy op nummer 1 voor ons! 

Met veel plezier ontvangen wij u in onze nieuwe, nog net zo warme en gezellige ruimte in Lisse!

Relatiecursus HOUD-ME-VAST

Marja en ik proberen drie of vier keer per jaar de relatiecursus Houd-me-vast te geven in Hillegom. Door de coronacrisis is het in 2020 in afgeslankte vorm (twee stellen) toch gelukt om drie trainingen te geven.

De training van januari 2021 hebben we moeten verzetten naar maart en die verliep weer heel goed; tevreden stellen en tevreden trainers. De terugkom-ochtend volgt in juni ’21.

De volgende training staat alweer gepland:

Zaterdag 9 en zaterdag 30 oktober 2021

 (en 1 terugkomochtend à 3 uur) naar het EFT-model van dr. Sue Johnson. Tijd: 9:00-18:00 uur.

Mogelijke reden(en) om deel te nemen aan de Houd me vast relatiecursus: 

– De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of het gevoel krijgen alsof je het nooit goed kan doen. Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Het ‘jonge gezin’ is zo’n belangrijke fase en er wordt een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie. 

– Je bent wat langer bij elkaar en telkens stuit je op bekende, vastzittende patronen. Dit kan je welbevinden overschaduwen. Het kan verwijdering tussen jou en je partner veroorzaken. Het kan je doen twijfelen. Kortom, je hebt er beiden last van en je zou dit willen veranderen of je zou meer zicht willen hebben op, waarom dit gebeurt. 

Voor informatie of om aan te melden kunt u contact opnemen met Marja Krieger 0622680352 of met Trudy van der Helm 0618946342